Lo.Polis


Naročilo dijaških izkaznic

Dijaške izkaznice izdelujemo že od leta 2010. V tem času se je število izdelanih dijaških potrojilo, izdelavo izkaznic pa nam zaupa že več kot 70 srednjih šol, kar je skoraj polovica vseh javnih slovenskih srednjih šol.

V šolskem letu 16/17 smo začeli izdajati mednarodno dijaško izkaznico, ki smo jo poimenovali Dijaška ISIC izkaznica, saj vključuje ISIC licenco, ki jo zagotavlja mednarodno združenje ISIC. Dijaška ISIC izkaznica je priznana v več kot 130 državah širom sveta, z njo pa dijaki lahko koristijo več kot 150.000 popustov. Prepoznate jo po oranžno modri barvi in privlačnemu dizajnu, ki lahko vključuje logotip šole ter črtno kodo za izposojo knjig v knjižnici, dijaki pa z njo prevzemajo tudi malico.


Cena običajne dijaške izkaznice je 5,60 € (z DDV-jem), cena Dijaške ISIC izkaznice pa 8,90 € (z DDV-jem).

Ob naročilu dijaških izkaznic pri podjetju LOGOS.SI prejmete tudi brezplačne nalepke za dijake višjih letnikov.

Septembra in oktobra se dijaške izkaznice pošiljajo v izdelavo vsaj enkrat na teden, tako da so izdelane v desetih delovnih dneh. Od 1. novembra dalje pa se dijaške izkaznice pošiljajo v izdelavo enkrat na mesec, temu primerno se podaljša tudi čas izdelave.


Ekskluzivne ugodnosti zagotavljamo v sodelovanju z ISIC Slovenija

Dijaške ISIC izkaznice, ki dijakom omogočajo koriščenje ekskluzivnih mednarodnih ugodnosti, izdelujemo v sodelovanju z Nomago d.o.o., uradnim zastopnikom združenja ISIC za Slovenijo (www.isic.si). Dijaki z naročilom Dijaške ISIC izkaznice sklenejo pogodbeno razmerje z LOGOS.SI d.o.o. in Nomago d.o.o.

Ob naročilu dijaških ISIC izkaznic prek portala Lo.Polis se podatki o imetniku izkaznice posredujejo družbi Nomago d.o.o., z namenom zagotavljanja veljavnosti ISIC licence za koriščenje popustov ter obveščanja o podaljšanju licence po preteku veljavnosti.

Več informacij o dijaških izkaznicah je na voljo na portalu Lo.Polis.

www.lopolis.si

Pravila varstva osebnih podatkov pa so dostopna TUKAJ.


Več informacij:

Polona Pegan
04 20 13 426
polona.pegan@logos.si

Dijaške izkaznice lahko naročate na tri načine:

 • Preko spleta

  www.lopolis.si

  Dijaki naročijo izkaznico (običajno ali Dijaško ISIC) preko portala Lo.Polis – s tem načinom ima šola najmanj dela, saj dijaki izkaznico naročijo in plačajo sami. Ta postopek naročanja dijaških izkaznic je enostaven in hiter, predvsem pa šoli prihrani čas in stres, saj se izognete rokovanju z denarjem in pobiranju fotografij.

 • Preko obrazca

  Preko obrazca lahko naročite le običajno dijaško izkaznico, Dijaško ISIC izkaznico je možno naročiti le preko spleta.

  Pošljete nam datoteko s podatki dijakov (aplikacija VPIS na portalu MIZŠ), ki jo brezplačno uvozimo v Lo.Polis.

  Po elektronski pošti vam pošljemo obrazce, kamor prilepite fotografije dijakov.

  Obrazce s slikami pošljite na naslov:

  LOGOS.SI, d.o.o.
  Ulica Mirka Vadnova 8
  4000 Kranj

 • Elektronsko

  Elektronsko lahko naročite le običajno dijaško izkaznico, Dijaško ISIC izkaznico je možno naročiti le preko spleta.

  Tudi v tem primeru dijake brezplačno uvozimo v Lo.Polis, njihove podatke dopolnite s sliko in oddate elektronsko naročilo.