Politika kakovosti


Politika kakovosti

Produkti podjetja LOGOS.SI se ponašajo s tradicijo, saj začetki poslovanja podjetja segajo v daljne leto 1989. Naši programi za vodenje raznovrstnih evidenc so eni izmed najstarejših programov za vodenje elektronskih evidenc v Sloveniji, v katere uporabniki na enostaven in dostopen način vpisujejo in obdelujejo podatke. Iz te tradicije črpamo navdih in motivacijo za razvijanje novejših, predvsem pa sodobnejših in uporabniku bolj prijaznih različic informacijskih sistemov. Iz te tradicije izhaja tudi prepoznavnost produktov podjetja LOGOS.SI na trgu, ki obsegajo področja javne uprave in privatne sfere.

Razvoj informacijskega sistema je dolgoročen projekt in ko je le-ta zaključen, je sistem zaključena celota. Zato pri projektih že od začetka sodelujemo z uporabniki, analiziramo njihove potrebe, upoštevamo predloge in želje, saj nam je v interesu, da z njimi sklenemo dolgoročno sodelovanje ter da naredimo uporabniku prijazen, predvsem pa za uporabo čim bolj enostaven sistem. S prilagoditvami in dopolnitvami poskušamo ugoditi specifičnim željam in potrebam uporabnikov, saj s tem ohranjamo njihovo raven zadovoljstva.

Informacijske sisteme ponujamo po konkurenčnih cenah in dogovorjenih rokih. Obenem pa stalno izboljšujemo procese in orodja ter uporabljamo najnovejše inovativne tehnologije razvoja informacijskih sistemov, ki omogočajo hiter dostop ter zagotavljajo neprekinjeno dosegljivost sistema. Vzdržujemo visoko raven kakovosti naših informacijskih sistemov, ki so vselej na ravni uspešnih konkurenčnih podjetij. Dosledno pa tudi skrbimo za ustrezno varovanje osebnih podatkov, ki so vneseni v naše informacijske sisteme.

Za politiko kakovosti skrbimo vsi zaposleni, saj smo vsi odgovorni za kakovostno delo, kot tudi za uspešno sodelovanje z uporabniki. V ta namen se zaposleni redno izobražujemo, kajti le nenehen razvoj in izobraževanje zagotavljata obstoj in uspešnost našega podjetja tudi v prihodnje.